2013. jan. 21.

Reklámok

Hogy miért is nem lennék alkalmas részt venni egy reklámzabálók éjszakáján, arra mindjárt fény derül. Amellett, hogy értem, hogy mi szükség van arra az orbitálisan és gusztustalanul sok reklámra, amit nap mint nap kénytelen a tévénéző, rádióhallgató ember végigszenvedni.
De némelyiktől agyf**t  agylágyulást lehet kapni.
A listát kétségkívül a Pocak reklámok vezetik. Egytől egyig mindet utálom, és sikítófrászt tudnék kapni attól, ahogy az a lány bárgyú mosollyal összebújik egy kötött gyomorral, és "szereti pocakot". Broáááf. Pedig amúgy a termék, amit reklámoz, tényleg jó. Finom is, meg minden.
Ehhez jöttek most az aldi háziasszony reklámai. Etel nénitől (már meg ne haragudjon rám) hülyét kapok. Ahogy mondja, hogy "mi már egyedül járunk aZaldiba". És aztán a másik, az az anyuka, aki rossz pólót vesz az egyébként engedelmes és jó gyerekének... ettől, hogy ez így ki van hangsúlyozva, hogy engedelmes gyerekei vannak, hát... nem lett szimpi (tőle is bocs)
De kétségtelen, hogy utálom a halrudas reklámot, ahol a kissrác felhívja Pétert a Frostától. Olyan kis életszerű...
Na és persze ki nem állhatom a prosztata-megnagyobbodásra való gyógyszer reklámot, a fogsorragasztó reklámot, a különböző puffadós, szorulásos, hasmenős filmecskét... Most pl. a jelenet, ahol az anyukának pont akkor van hasmenése, amikor a lányával párban ugranának ejtőernyővel. És persze, mire a nap kisüt, már ugrálhat is, mert elmúlt minden baja. Aki ezt kitalálta, az életében nem volt még hasmenése...

Mondjuk előbb-utóbb minden reklámot megutáltatnak az emberrel, még azt is, ami esetleg jónak indul.
Na de ne csak negatív dolgokat írjak (már megint), vannak, amiket szeretek. Örök favoritok maradnak a coca-cola reklámok, mert ők valahogy mindig eltalálják.



 És szeretem ezt is.

8 megjegyzés:

  1. Szia Dius! Jót mosolyogtam ezen a poston :) Nekem a coca-cola reklámok és a libero és pampers reklámok jönnek be a többitől agybajt kapok.... Pl most hoyg újra élvezem a "lányosnapokat" eszembe se jut énelekni ( mint ma reggel is) mert olyan nagyon fáj és ömlik és áááá útálom, hogy aki közben hófehér nadrágban táncikálva énekel az soha nem menstruált még............... szóval szívemből szóltál!!!!!

    VálaszTörlés
  2. :))) Nagyon egyetértek minden tekintetben!
    Ja, és Fuvalla is jól mondja, a hófehér nadrágban vonagló csajtól én is kiütést kapok. :(((

    VálaszTörlés
  3. Hát, én próbálom nem komolyan venni a reklámokat, nem mindig sikerül, néha kitör belőlem a felháborodás, de semmi értelme, ez egy ilyen szakma. Persze én azt gondolom, hogy sokkal intelligensebb reklámokat is lehetne készíteni, mert az emberek nem ennyire hülyék, mint azt a reklámok sugallják.

    VálaszTörlés
  4. Azért csinálnak ilyen hülye reklámokat, hogy erről beszéljenek az emberek :P

    De vannak nagyon jól sikerült reklámok is, pl a Coca-cola karácsonyi kamionos örök kedvenc. Meg volt egy nagyon-nagyon régen, azt hiszem az még Pannonos volt. Meg is van:

    http://www.youtube.com/watch?v=V56SjYsODrI

    A Heinekken reklámok és a Vodafonosok is jók szoktak lenni :) A másik pedig a Discovery-s amit szeretek:

    http://www.youtube.com/watch?v=EdXtI1BqId0&list=FLXlZw6mycB1Bi7svUueGmKA&index=11

    VálaszTörlés
  5. Engem a Kinder Pingvin reklám idegesít, mikor az a tipikus "anyuka vagyok" nő úgy imádja azt a csokit, hogy az ember azt hinné, menten elélvez, csak mert beleharapott abba a szar csokiba. Sőt, a továbbgondolás még ennél is jobb, szerintem is kurv@ romantikus kinderpingvint enni a férjünkkel a szálkás fapadon. "Egy pillanat magamra..." Bahhh. Hát én azt a pillanatot arra használom, hogy gyorsan elkapcsolok egy másik csatornára... De amúgy a Mindig TV jó, meg a régi Peugeot-ón is nevettem.

    VálaszTörlés
  6. Rajtam általában átfolynak a reklámok. Egyszerűen közömbös vagyok a legtöbb iránt. Egyetlen vesszőparipám van, az a Provident. Számomra ők nem képesek jó reklámot készíteni.

    Sarlott: Biztosan engem minősít, de szerintem a Kinder Pingui finom. Ahogy a Maxi King is. :)
    És volt már olyan, hogy amikor mindkét gyereket lefektettem, loptam egyet magamnak a hűtőből és befaltam. Még jól is esett! :))

    VálaszTörlés
  7. Teljesen egyetértek Veled, Kira imádja a fokhagymacikkeit rázni a dádádá-ra :)

    VálaszTörlés
  8. Jham és mégegy, nagyot nevettem, amikor a tejszelettel teli tapsra leeső hűtőnek, kb két napig tapsoltak a lányaim és néztek körbe, hogy hol is lehet :)

    VálaszTörlés